leef.jpg

Overlijden en erfenis

Het overlijden van een dierbare brengt naast emoties ook financiële gevolgen met zich mee. Laat je door Klaas adviseren en informeren over de best mogelijke financiële keuzes die daarbij te maken zijn.

overlijden-en-erfenis.jpg

Overlijden en erfenis

Het verlies van een dierbare heeft niet alleen emotionele gevolgen, maar ook financiële. Veel kosten lopen door en rekeningen komen gewoon binnen en moeten worden betaald. Natuurlijk wil je je zo min mogelijk zorgen hoeven maken over dat soort zaken. Daarom kan het zinvol zijn om een inventarisatie te maken van inkomsten na overlijden en eventuele aanvullende wensen daarin te regelen.

  • Krijg ik mogelijk een nabestaandenuitkering of -pensioen?
  • Sluit ik een lijfrente of kapitaalverzekering af?
  • Krijg ik recht op toeslagen na inkomensdaling?

Ook als het gaat om uitgaven is het belangrijk te weten of je mogelijk recht hebt op kortingen als bijvoorbeeld voor gemeentelijke heffingen. Wellicht kunnen een aantal uitgaven worden stopgezet of verlaagd (denk hierbij aan ziektekosten, reis-, WA of de autoverzekering). 

Kosten die worden gemaakt in verband met een overlijden zijn fiscaal aftrekbaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of ondersteuning te vragen. In alle drukte en emotie rondom een overlijden worden makkelijk belangrijke zaken over het hoofd gezien. 

Contact opnemen

Contactgegevens

T. 050-207 6100
info@connect­hypotheekadvies.nl

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Plan een afspraak

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden lees je hier:

Lees reviews

Blogs

Volg onze blog pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze blogberichten

Rentestanden

Huidige rentestanden bekijken en per hypotheekverstrekker vergelijken?

Bekijk de huidige rentestanden

Connect Hypotheekadvies

Connect is een nieuwe, jonge organisatie maar heeft al vele jaren ervaring opgedaan in de wereld van financieel advies. Connect Hypotheekadvies is daardoor een goede bekende bij vele financiële instellingen en wij weten hoe we jouw wensen op efficiënte wijze kunnen omzetten naar een passend financieel plaatje. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Volg ons op: