dineke-visitekaartje-2.png


Over Connect

Betaalbaarheid staat centraal, we bieden inzicht in complexe financiële zaken en we begeleiden je door elke levensfase.

over-ons.jpg

Over ons

Connect Hypotheekadvies houdt op een verantwoorde manier rekening met de betaalbaarheid van je woonlasten voor nu en op de lange termijn. Daarbij vinden we het belangrijk om jou zoveel mogelijk inzicht te geven in de soms ingewikkelde materie. De wetgeving rondom hypotheken bijvoorbeeld is gericht op haalbaarheid en niet op betaalbaarheid. Wij checken echter niet (alleen) wat je maximaal kunt lenen, maar vragen hoeveel jij wilt betalen voor je huis en de andere vaste lasten die daarbij komen kijken.

En precies daarin maken we graag het verschil!

We doen er alles aan om jou inzicht te geven en wij helpen je te kiezen voor wat verantwoord is. Daar hoort ook bij dat we jouw (vaste) uitgaven in kaart brengen. Dit doen we door mogelijke ‘life events’ met je door te nemen als het krijgen van kinderen en je carrièremogelijkheden èn hoe je zaken het beste kunt regelen bij bijvoorbeeld overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Contact opnemen

Onze unieke kracht

Onze unieke kracht zit in het persoonlijke karakter van onze dienstverlening. Wij maken van complexe materie een passend en vooral helder en eenvoudig overzicht, waardoor jij een weloverwogen keuze kunnen maken. En dat zie je terug bij onze mensen van Connect Hypotheekadvies. Wij hebben oprechte interesse in onze klanten en nemen de tijd die nodig is om te komen tot een echt persoonlijk advies. We zijn er bovendien voor iedereen die een huis wil of gaat kopen. Heel breed: starters op de woningmarkt, doorstromers, hoog opgeleid, minder hoog opgeleid, gezinnen en alleenstaanden. Junioren en senioren.

Onze ‘connect-ers’ zijn: Onafhankelijk, eerlijk, duidelijk en vrolijk. Omdat het ook leuk en wat luchtiger mag zijn!

Contact opnemen
ontwerp-zonder-titel-4.png

Financieel adviseur

Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel adviseur mogen voeren. Je krijgt bij Connect advies van een gecertificeerd financieel adviseur. De hoge kwaliteitseisen van een financieel adviseur hebben betrekking op zowel de vakinhoudelijke kennis, als op gedrag en aanspreekbaarheid.

Een financieel adviseur onderscheidt zich van andere financieel adviseurs door integriteit, deskundigheid en een zeer grote kennis van zaken. Binnen onze branche is er geen hogere onderscheiding. Als consument ben je verzekerd van hoogwaardig advies.

Contact opnemen

“Een 'no nonsense' bedrijf met gevoel voor de klant. Wij hebben ons laten informeren voor een hypotheek en werden daarin goed geholpen door de medewerkers van Pandomo. Erg tevreden zijn we met het persoonlijke aspect wat voor mij belangrijk was, invoelend en meedenkend. Het hele team heeft zich prima ingezet voor onze missie en uiteindelijk daarin een prima advies kunnen verstrekken.”

Meneer en mevrouw Boneschansker

“Fast and professional response”

Meneer Po

“Kwam zonder afspraak op kantoor met de vraag om een hypotheekadvies. Werd gelijk deskundig geholpen. Super!”

Jan de Groot

“Heel enthousiast team die goed met je meedenken en adviseren. De samenwerking verloopt snel, soepel en is laagdrempelig. Wij raden zeker een samenwerking aan; betrouwbaar, enthousiast en zijn de beloftes meer dan nagekomen.”

Mevrouw Meeng

“Dacht dat ik een beslissing moest maken betreft een aanvullend pensioen spaarrekening van BLGwonen. Bijzonder vriendelijk geholpen. Prima advies.”

Contactgegevens

T. 050-207 6100
info@connect­hypotheekadvies.nl

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Plan een afspraak

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden lees je hier:

Lees reviews

Blogs

Volg onze blog pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze blogberichten

Rentestanden

Huidige rentestanden bekijken en per hypotheekverstrekker vergelijken?

Bekijk de huidige rentestanden

Connect Hypotheekadvies

Connect is een nieuwe, jonge organisatie maar heeft al vele jaren ervaring opgedaan in de wereld van financieel advies. Connect Hypotheekadvies is daardoor een goede bekende bij vele financiële instellingen en wij weten hoe we jouw wensen op efficiënte wijze kunnen omzetten naar een passend financieel plaatje. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Volg ons op: