119a8f09707f619c11a16c21e4fc4ebf.jpg

Eigen zaak starten

Ga je voor jezelf beginnen? Een mooie en ook spannende stap waar Connect Hypotheekadvies je kundig bij kan begeleiden.  

1548653111762jfif.jpg

Eigen zaak starten

Ga je je eigen bedrijf starten? Weet dan dat Connect Hypotheekadvies je ook daarbij kan helpen,  Bij de financiering in de opstartfase tot het geven van tips en begeleiding die goed zijn voor jouw financiële situatie.

Een aantal tips voor je op een rij:
  • Bouw een goede buffer op door standaard zo'n 30% van je inkomsten apart te zetten voor de belasting.
  • Onthoud dat je de ontvangen btw ieder kwartaal via de btw-aangifte moet terugbetalen aan de Belastingdienst.
  • De zelfstandigenaftrek is de belangrijkste aftrekpost voor (startende) ondernemers. Daarmee vermindert de winst waarover je belasting moet betalen.

De zelfstandigenaftrek in 2024 bedraagt € 3.750.

  • De startersaftrek is een aanvulling op de zelfstandigenaftrek. Het de hoogte van deze aftrek is €2.123. Dit bedrag blijft in ieder geval tot en met 31 december 2024 gelden.

  • Het is normaal dat winstgevende tijden zich afwisselen met periodes van verlies. Deze dipjes in jouw inkomen moet je kunnen opvangen. Vergeet ook niet dat je tijdens vakanties of ziekte geen geld verdient.
  • Eén van de valkuilen van starters is dat ze niet altijd nadenken over hun inkomen na de pensioensleeftijd. Je hebt als ondernemer na je pensionering alleen recht op AOW. Het is dus belangrijk om je pensioenmogelijkheden te onderzoeken.
  • Startende zzp'ers en freelancers hebben vaak één opdrachtgever en bouwen van daaruit hun klantenbestand uit. Zeker in de beginfase is het noodzakelijk om klanten te blijven zoeken.
  • Ziekte of een ongeluk kun je helaas niet uitsluiten. Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is iets waar veel ondernemers over twijfelen. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje en je kunt de premie van je AOV verwerken in je (uur)tarief.  
Hulp nodig bij het opstarten van je eigen zaak?

Contactgegevens

T. 050-207 6100
info@connect­hypotheekadvies.nl

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Plan een afspraak

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden lees je hier:

Lees reviews

Blogs

Volg onze blog pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze blogberichten

Rentestanden

Huidige rentestanden bekijken en per hypotheekverstrekker vergelijken?

Bekijk de huidige rentestanden

Connect Hypotheekadvies

Connect is een nieuwe, jonge organisatie maar heeft al vele jaren ervaring opgedaan in de wereld van financieel advies. Connect Hypotheekadvies is daardoor een goede bekende bij vele financiële instellingen en wij weten hoe we jouw wensen op efficiënte wijze kunnen omzetten naar een passend financieel plaatje. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Volg ons op: