119a8f09707f619c11a16c21e4fc4ebf.jpg

Baanverlies

Als je (plotseling) je baan verliest heeft dat naast emotionele, ook financiële gevolgen. Connect neemt je bij de hand en helpt je de best passende keuzes te maken. 

pexels-harrison-haines-2869565.jpg

Baanverlies

Je baan verliezen levert je vaak een onzekere tijd op: wanneer ga je weer inkomen krijgen en hoeveel gaat dat zijn? Neem daarom meteen actie.

Maak een financieel stappenplan
Vraag niet alleen een werkloosheidsuitkering aan, maar maak ook een financieel stappenplan. Maak een lijst met inkomsten en uitgaven. Kun je besparen? Doe dat dan meteen. Koop slimmer in, zeg de opvang van je kinderen op of stop het sportschoolabonnement (en ga buiten hardlopen). Bespaar direct, zodat je financieel overzicht houdt. 

Woonlasten
Waarschijnlijk ben je maandelijks het meeste kwijt aan je hypotheeklasten of huur. Woon je in een koophuis? Kijk dan of je deze met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) hebt afgesloten. Dan kan je namelijk gebruik maken van de zogenaamde Woonlastenfaciliteit. Ook kan je de hypotheekverstrekker vragen om een tijdelijke opschorting van de aflossingstermijnen. Dat betekent dat je dan tijdens de overbruggingsperiode naar een nieuwe baan niet af hoeft te lossen. Klaas kan je hier zeker verder bij helpen.

Woon je in een huurhuis? Kijk dan of je huurtoeslag kan aanvragen. Check ook meteen of je recht hebt op andere toeslagen, zoals zorgtoeslag. 

Behoefte aan persoonlijk advies of praktische hulp? Plan dan een afspraak in met Klaas.  

Contact opnemen

Contactgegevens

T. 050-207 6100
info@connect­hypotheekadvies.nl

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Plan een afspraak

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden lees je hier:

Lees reviews

Blogs

Volg onze blog pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze blogberichten

Rentestanden

Huidige rentestanden bekijken en per hypotheekverstrekker vergelijken?

Bekijk de huidige rentestanden

Connect Hypotheekadvies

Connect is een nieuwe, jonge organisatie maar heeft al vele jaren ervaring opgedaan in de wereld van financieel advies. Connect Hypotheekadvies is daardoor een goede bekende bij vele financiële instellingen en wij weten hoe we jouw wensen op efficiënte wijze kunnen omzetten naar een passend financieel plaatje. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Volg ons op: