leef.jpg

Verzekeringen

Wat verzeker je wel en wat niet? Connect geeft je inzicht in wat noodzakelijk verzekerd moet worden en waar je zelf keuzes kunt maken.

verzekeringen.jpg

Verzekeringen

Verzekeringen beschermen je tegen onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Je kunt van alles verzekeren en daarbinnen zijn vele keuzes te maken. Weet je welke verzekeringen verplicht zijn en welke niet? Of weet jij of het slimmer is om losse verzekeringen af te sluiten of juiste te kiezen voor een pakketverzekering?

Verplichte verzekeringen

  • Als je een huis koopt, eist de hypotheekverstrekker vaak dat je een woonhuisverzekering afsluit. Connect zal je hierover ook altijd informeren.
  • De zorgverzekering is verplicht voor iedereen die 18 jaar of ouder is, in Nederland woont en hier werkt of een uitkering ontvangt. Kinderen onder de 18 jaar zijn meeverzekerd met hun ouder(s).
  • Voor je auto, motor, brommer of ander gemotoriseerd voertuig moet je een WA-verzekering hebben.

Voor elke verzekering geldt: vraag je eerst af of je in geval schade de kosten zelf zou kunnen betalen.  Denk vervolgens na over de volgende mogelijke verzekeringen:

  • Inboedelverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering (sinds 2018 niet meer verplicht bij de aankoop van een huis)
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reis- of annuleringsverzekering
  • Uitvaartverzekering

Het voordeel van een pakketverzekering ten opzichte van losse verzekeringen is het financiële voordeel dat daar vaak bij wordt gegeven en ook een stukje gemak: je hoeft niet na te denken bij welke partij je eventuele schade moet claimen. Voor hulp en advies helpt Connect je graag verder.

Contact opnemen

Contactgegevens

T. 050-207 6100
info@connect­hypotheekadvies.nl

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Plan een afspraak

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden lees je hier:

Lees reviews

Blogs

Volg onze blog pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze blogberichten

Rentestanden

Huidige rentestanden bekijken en per hypotheekverstrekker vergelijken?

Bekijk de huidige rentestanden

Connect Hypotheekadvies

Connect is een nieuwe, jonge organisatie maar heeft al vele jaren ervaring opgedaan in de wereld van financieel advies. Connect Hypotheekadvies is daardoor een goede bekende bij vele financiële instellingen en wij weten hoe we jouw wensen op efficiënte wijze kunnen omzetten naar een passend financieel plaatje. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Volg ons op: