119a8f09707f619c11a16c21e4fc4ebf.jpg

Verduurzamen

Ontdek hoe je eenvoudig en doeltreffend je woning kunt verduurzamen, zelfs als de drempel hoog lijkt.

verduurzamen-en-hypotheek.jpg

Verduurzamen

Een groenere toekomst lonkt, maar de drempel lijkt hoog

In de afgelopen tijd hebben we gemerkt dat de interesse groeit is om iets goeds te doen voor het milieu; om Nederland samen een stukje groener te maken. Voor veel mensen is het echter nog een grote stap om echt actie te ondernemen, want daar komt een hoop uitzoekwerk en vaak ook een behoorlijke investering bij kijken.

Plan een gesprek over verduurzaming en kosten
huiseigenaren-verduurzamen-large.jpg

Je woning verbeteren

Iedereen wil kosten besparen op zijn energierekening. En als je daarbij ook nog een steentje kunt bijdragen aan een groener milieu, dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Maar hoe begin je? De vele mogelijkheden die er zijn om jouw woning te verduurzamen, maakt dat veel mensen niet goed weten welke nu het meest geschikt zijn voor hun woning en de eigen situatie.

Voor als je wel wilt, maar nog niet weet hoe? Dan helpt Klaas je met het krijgen van inzicht en het maken van keuzes. Uiteraard begeleiden we je dan ook bij de financiering daarvan.

Contact opnemen
duurzaam-lenen.jpg

Duurzaam lenen

Bij het afsluiten van je hypotheek mag je extra lenen voor energiebesparende maatregelen: tot 6 procent van de waarde van je woning, met een maximum van € 9.000 euro. Voor € 9.000 heb je in een gemiddelde eengezinswoning bijvoorbeeld 10 zonnepanelen, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

Contact opnemen

Contactgegevens

T. 050-207 6100
info@connect­hypotheekadvies.nl

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Plan een afspraak

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden lees je hier:

Lees reviews

Blogs

Volg onze blog pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze blogberichten

Rentestanden

Huidige rentestanden bekijken en per hypotheekverstrekker vergelijken?

Bekijk de huidige rentestanden

Connect Hypotheekadvies

Connect is een nieuwe, jonge organisatie maar heeft al vele jaren ervaring opgedaan in de wereld van financieel advies. Connect Hypotheekadvies is daardoor een goede bekende bij vele financiële instellingen en wij weten hoe we jouw wensen op efficiënte wijze kunnen omzetten naar een passend financieel plaatje. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Volg ons op: