leef.jpg

Relatiebreuk

Als je besluit uit elkaar te gaan wil je de financiële zaken ook zo snel en goed als mogelijk regelen. Onze hulp en advies daarbij schakel je snel en eenvoudig in. 

relatiebreuk.jpg

Relatiebreuk

Uit onderzoek blijkt dat een op de drie Nederlanders niet op de hoogte is van de financiële gevolgen na relatiebreuk. Helaas zijn de gevolgen in sommige gevallen verregaand. 

Kun je jezelf überhaupt voorbereiden op de financiële gevolgen als je uit elkaar gaat? Ons antwoord daarop is: jazeker! Vooral bij vragen als ‘Hoeveel is de partneralimentatie of kinderalimentatie volgens de officiële normen? Hoe verdelen we het vermogen? Wat wordt mijn toekomstige financiële situatie? Waar moet ik van rondkomen? Kan ik mijn woonlasten betalen?' Bij dit soort vragen helpt Connect Hypotheekadvies je met raad en oplossingen.

Contact opnemen

Contactgegevens

T. 050-207 6100
info@connect­hypotheekadvies.nl

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Plan een afspraak

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden lees je hier:

Lees reviews

Blogs

Volg onze blog pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze blogberichten

Rentestanden

Huidige rentestanden bekijken en per hypotheekverstrekker vergelijken?

Bekijk de huidige rentestanden

Connect Hypotheekadvies

Connect is een nieuwe, jonge organisatie maar heeft al vele jaren ervaring opgedaan in de wereld van financieel advies. Connect Hypotheekadvies is daardoor een goede bekende bij vele financiële instellingen en wij weten hoe we jouw wensen op efficiënte wijze kunnen omzetten naar een passend financieel plaatje. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Volg ons op: