Klaas Schippers

Klaas Schippers

Financieel adviseur & hypothecair planner, 06-28425232

Klaas is al jarenlang bekend met alles wat met hypotheken en financiën te maken heeft. Hij hecht veel waarde aan het geven van een heldere uitleg, zodat jij goed geïnformeerd en weloverwogen de best passende keuzes kunt maken. Hij zorgt er bovendien voor dat al jouw vragen open en eerlijk worden beantwoord. Klaas weet als geen ander waar het om draait bij het afsluiten van een hypotheek: om betaalbaarheid! Klaas is er voor jou; waar en op welk moment het jou het beste past.

Dit betekent ook dat hij werk en privé prima weet te combineren. Fotograferen en kamperen met zijn vrouw en twee jongens in hun hippe caravan zijn zijn favorieten. Daarnaast is Klaas ook geregeld in de sportschool te vinden voor een potje kickboksen.

Contactgegevens

T. 050-207 6100
info@connect­hypotheekadvies.nl

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Plan een afspraak

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden lees je hier:

Lees reviews

Blogs

Volg onze blog pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze blogberichten

Rentestanden

Huidige rentestanden bekijken en per hypotheekverstrekker vergelijken?

Bekijk de huidige rentestanden

Connect Hypotheekadvies

Connect is een nieuwe, jonge organisatie maar heeft al vele jaren ervaring opgedaan in de wereld van financieel advies. Connect Hypotheekadvies is daardoor een goede bekende bij vele financiële instellingen en wij weten hoe we jouw wensen op efficiënte wijze kunnen omzetten naar een passend financieel plaatje. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Adres
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Nederland

Volg ons op: